Nofo reunion 2005

Helgen 17.-19. juni var det 5 års treff for Nofo kullet 1999-2000 i Surnadal. På lørdagen var det festmiddag med okse på menyen og karamellpudding til dessert. Det ble en knakende fest som varte til ut i morgentimene. De som møtte opp på fredagen var Eli, Rannveig, Miriam, Hannelill, Geir Olav, Ståle L., Morten, Arne H., Marte F. B. og meg. På lørdagen kom Joakim, Synnøve, Maria Bj., Trond Viggo, Cathrine, Truls, Tomas, Mette og Renate. Andreas H. B. rakk også å stikke innom en tur og kom i to-tiden natt til søndag etter å ha fløyet hjem fra Nederland, kjørt bil og padla kajak på spreng (siste ferga var gått) for å få være med og treffe alle. Alt i alt ble vi 20 stykker.

Fredagen ble det litt trasking rundt i Surnadal. Ikke så mye nytt, med det var kommet kulturhus og pol og cuntry-clubb, pluss to nye utesteder der Galleasen pleide å ligge. Vi som kom på fredag tok noen øl på Napoli og mimret og oppdaterte hverandre på hva som var nytt i våre liv. Vi fortsatte kvelden på hotellbaren.

Lørdag var det frokostbuffét og mere trasking. Noen satt litt ute på hotell terrassen og gode gamle Domus café mens vi ventet på fler. Klokken 14.00 ble det omvisning på NOFO og is. Av personalet møtte vi Steinar, Kjell Gunnar, Gerd, Sigrid, Norvald og Ann Iren. Det var rart å se igjen våre egne rom og Nofo lukta dukket opp den også. Litt forandringer på oppholdsarealet i kjelleren på 72-bygget. Det ble en matbit før forsing på rom 335 og boblebad på andre. Etter hvert kledde folk seg for middag mens forsingen fortsatte. Rundt 20.00 satt vi alle tilbords og nøt mat og godt selskap. Fikk hilsen til alle fra Vinko og Ane over telefon. Senere ble det festing på rom 335 med besøk av Steinar og Kjell Gunnar. Morroa fortsatte nede i hotellbaren med levende musikk. Da Andreas dukket opp var alle i toppform og han fikk en varm velkomst. Rundt 2-3-tiden fortsatte festlighetene med nachspiel på rom 323. Det er mulig andre steder og men i den tilstanden man er i kan en jo ikke få med seg absolutt alt. Dama til Truls dukket også opp her. Etter hvert rundet de siste av kvelden og sovnet endelig i 7-tiden.

Søndag var det igjen frokost men ikke alle kom seg opp nei;) Da alle var pakket og klar gikk vi i samlet flokk ned til Nofo der vi satt i solen og koste oss den siste timen. Det ble tilslutt farvel i 1-2-tiden og mange klemmer.

Kjempe TAKK til Rannveig og Miriam som arrangerte dette minneverdige treffet.

Her følger noen bilder jeg tok Lørdag og Søndag:

 

 

 

  

 

  

 

HOME